Changing the exchange program schedule

Faculty of Management Sciences and the National Chin-Yi University of Technology (NCUT) foresees the safety of students from the Corona Virus Disease (COVID-19), which is at a critical level of surveillance. Therefore, it was concluded that the exchange program schedule was changed from February 2020 to September 2020. Apologized for this inconvenience.