Communication Arts Students won the national award

Faculty of Management Sciences congratulated to GSB Farmers team, consisting of Mr. Pongsakorn Kannika and Mr. Jirawat Kadtha, Department of Communication Arts, received the first runner-up award from Smart Start Idea by GSB Start up activity on titled "Creative Idea contest, present toys or games."