On February 19, 2020, Mr. Polsaran Sanyathip, Head of Department of Communication Arts, Faculty of Management Sciences leads NITHED students organized activities and special lectures in the project of " Strengthen awareness of online media for children and youth in Sansai Mahawong Sub-district”.