Meet entrepreneurs: Owner of daisho.sushi

On February 13, 2020, Entrepreneur program, Department of Business Administration organized of the project of “Meet entrepreneurs”. The project aimed to create experience learning outside the classroom and to understanding of the business operations of entrepreneurs from meeting with real entrepreneurs which affects being a potential entrepreneur in the future. In an event, students are inspired to create business by Mr. Nirut Kaewkhamfu, the owner of daisho.sushi.