Communication Arts Students received the 2nd runner up award from AHF Media Award contest

Faculty of Management Sciences congratulated to Communication Arts Students which got the 2nd runner up award from AHF Media Award contest, video clip contest on the topic "Wear a new world to CONDOM”. The contest aimed to create a positive attitude towards condom use in Thai society. The project organized by the Family Planning Association of Thailand, Thai Health Promotion Foundation.