My Girl - FILM of Memory By NITHED CMRU

On February 16, 2020, Asst. Prof. Thawatchai Boonmee, Vice Dean, the Faculty of Management Sciences presided over the opening ceremony of “FILM of Memory By NITHED CMRU” and then watched a movie “My Girl” together with executives, alumni, current students, parents and movie lovers. After that, the group visited the Night Market at the event hall in front of the 90th building. Chiang Mai Rajabhat Chiang Mai Rajabhat University.