Student post supervision activity

On February 17, 2020, the Faculty of Management Sciences organized the 2nd semester student post supervision activities, academic year 2019. The activity aimed to share experiences in careers and knowledge for senior students before graduation, to provide guidance in working with others in society, and also to strengthen the relationship between students, faculty and the university. There was a special lecture entitled "Techniques for Writing a Super Resume to Get Getter Job” by Mr. Krittaphat Na Phatthalung, guest speaker from JOB TOP GUN Company Limited.