On February 5, 2020, The Student Affairs, Faculty of Management Sciences organized the "How to Improve GPA and Enjoy Learning " activity under the project of “To enhance the learning potential of students of the Faculty of Management Sciences”. The activity was conducted by 2 guest speakers, Dr. Nattawat Longthong and Ms. Nanthawadee Manyum.