Student Orientation: National Chin-Yi University of Technology (NCUT)

On February 6, 2020, Asst.Prof. Dejawit Nilawan, Dean of the Faculty of Management Sciences presided over the student orientation who participated in an exchange program at National Chin-Yi University of Technology (NCUT), Taiwan.