Moral Promotion for first year students

On February 1, 2020, Asst. Prof. Thawatchai Boonmee, Vice Dean of Faculty of  Management Sciences presided over the opening ceremony of the project “Moral Promotion: Skills for 21th Century” at the Sufficiency Economy Learning Center.