Faculty of Management Sciences welcomed to representative from the Yuthasan Na Nakorn Foundation for the Thailand Management Association (TMA)

On February 4, 2020, Ass.Prof.Dejawit Nilawan, Dean of the Faculty of Management Sciences welcomed to Ms. Kanittha Raksa-ket, Senior Manager and Ms. Kanyanat Nopsong, Project Coordinator from the Yuthasan Na Nakorn Foundation for the Thailand Management Association (TMA) due to the occasion to publicize the 4th generation of “Create good and talented managers” project to students in the faculty.