On January, 2020, Communication Arts Students received an award from the video clip contest “Smart Start Idea by GSB Startup” under the theme "Creative Idea, present toys or games to make money". The competition results are as follows:

Winnner -- GSB Farmaer team

Second runner up award -- 24 Gogame team

Honorable mention prize -- ROV Arena of valor team