Communication Arts Students received the award from the VLOG Video Contest

On January 26, 2020, students from Communication Arts Department joined the VLOG Video Contest in Singha Sang San Kon TV Project year 14 under the issue of “VLOG THAILAND, traveling around Thailand”. The results are JN JOURNEY team got the Honorable mention prize for "Isan Lanna, Ban Tha Khanthong" and Success team got the Public Choice Award for "Resting at Lamphun" with Mr. Rinlapas Ketwiraphong and Mr. Suphadadangdaeng as advisors.