Human Resource Management Training Course "Communication Skills Development: way to Support Labor Movement"

On January 18, 2020, Ass.Prof.Dejawit Nilawan, Dean of Faculty of Management Sciences presided over the opening ceremony of a forum entitled “Communication Skills Development: A Way to Facilitate Labor Movement”. The project has been originated by Department of Human Resources, and there were two significant key speakers, Miss Yaowalak Wongpraparat, the party-list MP from a Future Forward Party, and Miss Nicha Pha Thapingkae, Image Consultant. The attendants were students from the human resources program and the venue were launched at Chiang Mai Rajabhat University.