FMS Academic Challenge 2019

On December 3, 2019, Ass.Prof.Dejawit Nilawan, Dean of Faculty of Management Sciences presided over the opening ceremony of “FMS Academic Challenge 2019”. The project aimed to create a network and publicize the curriculum, teaching, activities and works of the Faculty of Management Sciences for high school students in Chiang Mai. And also enhance the image of teaching and learning of the Faculty of Management Sciences.