Faculty of Management Sciences welcomed to the Faculty of Administrative Sciences, Universitas Brawijaya, Indonesia.

On November 18, 2019, Ass.Prof.Dr.Pathamarat Nakanitanon, Vice President of Chiang Mai Rajabhat University together with Ass.Prof.Dejawit Nilawan, Dean of the Faculty of Management Sciences and Management team welcomed to the management team from Universitas Brawijaya, Indonesia for visiting and discussing the possibility of creating academic cooperation between both universities purpose at the University Council meeting room, 2nd floor, Rajabhat Chaloem Phrakiat Building. Chiang Mai Rajabhat University.