Yi Peng Lanna Tradition

On November 6, 2019, Student Club of the Faculty of Management Sciences organized a local arts and culture tradition project “Yi Peng Lanna Tradition”. The project aims to carry on local arts and culture. In the event, there was a Krathong Invention Competition and training for making Yi Peng lanterns with guest speakers from Inheriting Lanna Wisdom School which consist of Mrs.Somchit Boonmun, Mrs.Nuttanit Boonmun and Mrs.Wanpen Jaima.