The university’s cultural preservation activity

On October 12, 2019, the member of student club and the faculty staff have joined the university’s cultural preservation activity which is aiming to promote a Buddhist tradition before ending a period of Buddhist Lent Day. It is also aimed to create an awareness on cultural conservation and to inherit the tradition way of merit making among participants.