From novels to dramas

On 9 October 2019, Asst. Prof. Thawatchai Boonmee, Associate Dean of the Faculty of Management Sciences presided over the seminar under the topic of "From novels to dramas". Meanwhile, Mr. Phisit Sriprasert, author of Klin-Kasalong was invited as a guest speaker.