Organizer 4.0: Wow & Wink

On October 11, 2019, Assoc. Prof. Dr. Waripin Mongkolsamai, Associate Dean of the Faculty of Management Sciences presided over the opening ceremony of the seminar under the topic of "Organizer 4.0: Wow & Wink". In this regard, Ms.Yaowana Athittham, Managing Director of Dontree See San Co., Ltd. and Mr.Nathanon Panyo, Managing Director of Yindee Media Co., Ltd. were invited as guest speakers.