Techniques for Marketing 4.0

On October 9, 2019, Asst. Prof. Dejawit Nilwan, Dean of Faculty of Management Sciences presided over the opening ceremony of the seminar under the topic of "Techniques for marketing in the 4.0". Meanwhile, Ms. Rungfahprapasri Puak-insaeng, Chairman of Best Kitchen was invited as a guest speaker.