Observation actual workplace course

On 11 September 2017, Department of Business Administration organized educational activities to observe actual establishment at Siam Celadon Pottery Company Limited. The aims of the activity was to enhance the experience, knowledge and skills in doing business for students by conveying from entrepreneurs in real establishments. In this regards, Ms. Phenphan Wangwiwat (Managing Director) shared knowledge to all of teachers and students.

Pictures and news from Department of Business Administration