On 11September 2019, Asst. Prof. Dr. Pathamat Naknitthanon, Vice President presided over the contest award “Candle Casting and Lent Candle Procession" on the occasion of the 67th King Vajiraklao Birthday Anniversary at 1st Floor, Thepparatratsuda Building. The results of the contest are as follow

Winner of the "beautiful" category is Faculty of Sciences and Technology,

Winner of the "Creative" category is Faculty of Management Sciences,

Winner of the "Promoting Lanna Identity" category is Faculty of Humanities and Social Sciences

Three consolation awards included Faculty of Education, Faculty of Agricultural Technology and International College

Pictures and news from the Bureau of Arts and Culture, Chiang Mai Rajabhat University