Faculty of Management Sciences has joined the seminar under the topic of “Admission to Chiang Mai Rajabhat University”

On 7 September 2019, Asst. Prof. Dejawit Nilwan, Dean of the Faculty of Management Sciences and team attended a seminar on Admission to Chiang Mai Rajabhat University topic. The aim of the seminar was to introduce the pattern of Chiang Mai Rajabhat University student selection method in 2020 for secondary school’s guidance teachers. The event was held at San Phranet Room, Lotus Pang Suan Kaew Hotel, Chiang Mai.