Personality for workers and the way to work after graduation

The collaboration between Faculty of Management Sciences and establishment in Marriott chain organizes the training activities about personality for workers and the way to work after graduated to the 4th year students with Director of Human Resources Marriot International team as speakers. The activity aims to develop all-around skills for students as well as the opportunity to recruit graduate students to work with hotels chain in various regions. The event was held on August 28, 2019, on the 15th floor meeting room, 90 years building, Chiang Mai Rajabhat University.