Faculty of Management Sciences congratulates to the students who have won the 2D Animation Production Contest

Faculty of Management Sciences congratulates to Mr.Natthawut Moitila, student from Department of Business Computer, who received award of promoting art and culture from production of 2D Animation Contest on the topic of “New generation with the use of palm trees - betel conservation and inheritance with work of art and culture”. And Mr.Phurin Morinaka, student from Department of Communication Arts, who received a creative award on 20 August 2019 at the Aueng Sai Man Phra-In meeting room. Phra Thep Rattanaratsuda Building, Chiang Mai Rajabhat University.