MOU signing ceremony between BTC, the National Advisory Network Association and Prosoft Comtech Co., Ltd.

On 26 July 2019, Asst. Prof. Dejawit Nilwan, Dean of Faculty of Management Sciences together with the Board of Directors of Business Center Training (BTC) have signed an academic cooperation agreement between BTC, the National Advisory Network Association and Prosoft Comtech Co., Ltd. The MOU aims to provide cooperation in promoting academic and research development, academic training, and the use of accounting software for teaching and learning within the faculty of Management Sciences. The event was held at Event 1 room, Dusit Princess Chiang Mai Hotel, Chiang Mai.