Establish academic cooperation network between university and domestic training center

Asst. Prof. Dejawit Nilwan , Dean of the Faculty of Management Science presided over the opening of an MOU signing ceremony that will create an academic network and cooperation between university and domestic organizations on July 19, 2019 at Chiang Mai Grand View Hotel. This events aim to create cooperation between Faculty of Management Science, Chiang Mai Rajabhat University and various government and private organizations that will support the internship program and encourages students to gain knowledge and get professional skills before starting a career after graduation.