FMS welcomed representatives from Higashikawa Municipality town, Japan and join lecture “Care Welfare project”

On 26 June 2019, at the CMRU Meeting Room 3 floor, Chiang Mai Rajabhat University. Asst.Prof. Dr.Pathamarat Nakanitanon, Vice President responsible for international affairs, CMRU executives and Asst.Prof. Dejawit Nilwan, Dean Faculty of Management Sciences welcomed Mr. Naoki Ichikawa, Deputy Mayor Higashikawa Municipality town and representatives from Higashikawa Municipality town, Japan and also join lecture “Care Welfare project” This project aims to provide Merit Based scholarships to international students for studying Care Welfare in Japan.