Sharing experiences of student exchange program 2019 (Japan and Taiwan)

Chiang Mai Rajabhat University students who participated in Student exchanges program in Japan and Taiwan, shared the experiences of study abroad to parents in the new student parents meeting program Faculty of Management Science 2019.