FMS congratulations to Mr.Thanat Lapiang, third-year student from Communication Arts Program, the 2th runner up prize on short clip Smart Start Idea by GSB Startup in Topic of April "Creative Business for ASEAN

Faculty of Management Science congratulations to Mr.Thanat Lapiang, third-year student from Communication Arts Program, the 2th runner up prize on short clip Smart Start Idea by GSB Startup in Topic of April "Creative Business for ASEAN on 1 May, 2019 at Faculty of Science and Technology Meeting Hall, Chiang Mai Rajabhat University.