FMS join MOU Signing Ceremony between CMRU and Zhejiang Yuexiu University of Foreign Language, China

On 29 April, 2019 Assoc.Prof.Prapan Thumachai,Ed.D., Acting President Chiang Mai Rajabhat University welcomed  Board of Directors and has signed MOU between CMRU and Zhejiang Yuexiu University of Foreign Languages, China at CMRU Council meeting hall.

The MOU aims to support learning language and culture both short and long courses by Asst. Prof. Dr. Pathamarat Nakanitanon, Vice President for International Affairs along with Asst. Prof. Dr. Anuwat Srikaew Dean, Faculty of International College, Asst. Prof. Dechawit Nilwan, Dean, Faculty of Management Science, Dr. Paweena Kosito Director Of International Affairs Office administrators and  professors of CMRU.