Assistant Professor Dejawit Nilwan, Dean FACULTY OF MANAGEMENT SCIENCES, presided over the opening ceremony Dummy business project E-SPORT League for Unity BCOM CMRU which was organized by students of business computer major (Special program) on March, 31 2019 at Meeting room 15 floor, 90 years building. There were more than 32 participants and the winner is the KIMAKIRA team.