On February, 20, 2019, Dr. Orakanya Kanjanatarakul, Student development division, Deputy Dean FACULTY OF MANAGEMENT SCIENCES organized FMS One day tour project to enhance learning skills for the 21st century at Euangiyares room, FACULTY OF MANAGEMENT SCIENCES and Muen Ngern Kong temple. Assoc.Prof.Dr.Max lo from College of Management National Chin-Yi University of Technology, Taichung, Taiwan, Mr. Pidpong Janta and Ms. Eunice Yu Chou provided knowledge and also activities to enhance English and Chinese skills to students.