FMS organized management sciences volunteer to develop local area project,“San Fun Pan Rak”, on Children’s Day

Faculty of management sciences organized management sciences volunteer to develop local area project, “San Fun Pan Rak”, on Children’s Day 12-13 January 2019 at Ban Huai Pong Lao School, Amphoe Khun Yuam, Mae Hong Son.This project aimed to sharing gifts and donation items  to help underprivileged children in remote area in Mae Hong Son.