Congratulations to A group of students from Department of Communication Arts,1st Runner Up VLOG Thailand.

1st Runner Up VLOG Thailand. A group of students from Department of Communication Arts, Faculty of Sciences, CMRU has won the first runner up prize on the National VLOG Thailand campaign. The clip is telling a story of pig gas generator in the community under an advisory of Ajarn Rinlapas Ketverapong and the clip will be on air on Channel 7 HD.