Welcomed Board of Directors from Honghe University, Republic Of China

On 27 November 2018, Ass.Prof. Dejawit Nilwan, Dean Faculty Of Management Sciences, Dr. Paweena Kosito, Director Of International Affairs Office and lectures welcomed Dr. Yanlin QU, Dean of Business school, Assoc. Prof. Dr. Jianfang WANG, Mrs. Huan LUO and Mr. Jiang LU from Honghe University, Republic Of China. The purpose of this visit was to strengthen relationships, discuss about Memorandum of Agreement (MOA) of 3+1 program and establish the academic cooperation and collaboration between CMRU and Honghe University.