Activity to build check dams at Chiang Mai Rajabhat University (Mae Rim Campus).

On 14 November 2018, OrakanYa Kanjanatarakul,Ph.D. ,Associate Dean for Student Affairs, and students of FACULTY OF MANAGEMENT SCIENCES joined activity to build check dams at Chiang Mai Rajabhat University (Mae Rim Campus). This project aimed to create awareness of public consciousness, preserving environment and build the harmony among the students. Asst. Prof. Dr. Nakarin Pribwai, assistant to the President, was speaker and controller of this project