Congratulations to Assist.prof.Manop Chum-un,receive a role model award in morality and ethics aspects of Rajabhat Universities...

Faculty of Management science congratulations to Assist.prof.Manop Chum-un, a lecturer in department of marketing, faculty of management science, in occasion that he was selected to receive a role model award in morality and ethics aspects of Rajabhat Universities foundation on 29th September 2018 with 126th anniversary of Thai teacher training day at Phra Debaratanadilok meeting room, lecturer hall and culture center building (Bhudda Witchalai) Phranakhon Rajabhat University, Bangkok.