Communication Arts Students rewarded in media campaign contest Congratulations to Team HeyAhla, Mr. Suchinda Woramitr, Mr. Kerdklao Jetdilok, and Ms. Rangsey Son, Communication Arts students, the honorable mention reward of media campaign contest ?Media Literacy and Civil Right for Seniors? by Prachatham Media Foundation, Foundation for Older Persons' Development, and Thai Media Fund.