Welcomed Board of Directors from National Chin-Yi University of Technological (NCUT), Taiwan,

Asst. Prof. Dejawit Nilwan, Dean of the Faculty of Management Sciences, welcomed Board of Directors from National Chin-Yi University of Technological (NCUT), Taiwan, led by Prof. Dr.Ching-Te WANG, Dean of College of Management, Department of Information Management on September 5th ,2018. The participants exchanged guidelines for academic cooperation activities in exchanging students and teacher and other technical cooperation.