The Economics-Accounting competition for secondary school.

On 17 August 2018, at Hall2 90 year building, Maung, Chiangmai, Asst. Prof. Dechawit Nilwan, Dean of Faculty of Management Science presided over the Economics-Accounting competition for secondary school. Administrators, lecturers, officers from Chiang Mai Rajabhat University, teachers and students 30 team attended. The competition aimed to improve Economics and Accounting skill for secondary school students, leading to build on their higher education and benefit for future work.