Welcomed Guests from Panyapiwat Technological College

Asst. Prof. Dejawit Nilwan, Dean of the Faculty of Management Sciences, welcomed Board of Directors from Panyapiwat Technological College and discussed the curriculum management cooperation on July, 10th at Chiang Mai Rajabhat University.