Assoc. Prof. Dr. Varipin Monkolsamai, Vice Dean of Academic Affairs with Head of Office and support staffs, Faculty of Management Sciences participated Academic Collaboration Network Conference between Faculty of Management Sciences, Rajabhat University in northern group on June 29th, 2018 at Nakorn Sawan Rajabhat University.