Faculty of Management Science (FMS) and representative students took a field trip held from 14th May to 12th June, 2018 (1 month) at NCUT

Ms. Kirana Yeesoonsam, a lecturer of Department of Accounting, Faculty of Management Science (FMS) and representative students took a field trip held from 14th May to 12th June, 2018 (1 month) at the National Chin-Yi University of Technology (NCUT), (Taiwan, The Republic of China). The aim of the project was to exchange cultures, languages, experiences and develop cooperation between the two universities.