Dr. Orakanya Kanjanatarakul, Vice Dean of Student Affairs, the faculty of Management Sciences and Mr. Chaiwichit Phairintrapha, lecturer in Business Computer department, together with the FMS students visit the National Chin-Yi University of Technology (NCUT), Taiwan (10 days winter program). This project aims to exchange culture, language and experience during 10th to 20th March, 2018.